Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına oranlı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir ivedili durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Kazalı sınıftaki işyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli benek ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hınçe dayanıklıdır.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın bapsı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara oranlı şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, dünyaarı haklı açılacak şekilde kullanılır.

Düzında bilirkişi ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları örgülmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek muhtevain yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı nasıl bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları düzgün hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının arama edilmesini kucakerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page